Bariera de praf metalica GAPA OUTWELL

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU OUTWELL
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA OUTWELL

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

OUTWELL

Covoraș de cauciuc pentru exterior. Inaltime 18 mm.

Fundația acestui covor sunt secțiuni de cauciuc plasate în jurul sârmei de oțel inoxidabil. Ele formează segmente care sunt conectate reciproc cu conectori din plastic. Dimensiunea covorasului este aleatorie, din experienta noastra recomandam forme dreptunghiulare. Poate fi așezat liber pe podea într-un cadru conic sau încorporat în podea/pavaj într-un cadru încorporat. Deoarece benzile de cauciuc sunt suficient de elastice și flexibile, murdăria aspră care este prinsă va cădea în covoraș și, la rularea covorașului, murdăria poate fi cu ușurință măturată sau aspirată. Covorașul nu este autoportant, trebuie să se așeze în întregime pe o suprafață plană.

Utilizarea pe două fețe prelungește durata de viață.

Covorașul este folosit în zona de curățare 1 pentru îndepărtarea murdăriei aspre (pietre, noroi).

Specificatii tehnice:

 • dimensiuni si design: conform cerintelor clientului
 • inaltime: 18 mm
 • material: secțiuni din aluminiu lustruit (sau anodizat), bandă elastică netedă, sârmă din oțel inoxidabil
 • culoare: negru
 • greutate: 18 kg/m²
 • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 20 / 30 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu lățime de 65 mm
  avertisment: covorașul nu este autoportant, trebuie să se așeze în întregime pe o suprafață plană
 • rezistență: nu este potrivit pentru călărire cu cărucioare de cumpărături și transpaleți
 • utilizare: zone de intrare in hoteluri, banci, restaurante, cladiri de birouri, dar si in fata caselor familiale
 • desen-tehnic-OUTWELL

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
OUTWELL
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
18mm
Colectie
OUTWELL
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC