Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 22 STANDARD

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU TOPWELL 22 STANDARD
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 22 STANDARD

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

TOPWELL 22 STANDARD

Inaltime 22 mm. Potrivit pentru intrările în clădiri de birouri. Umplerea secțiunilor de aluminiu: benzi de cauciuc sau textile.

Fundația covorașului TOPWELL 22mm STANDARD sunt secțiuni de aluminiu lățime de 27 mm, conectate printr-un fir de oțel inoxidabil și separate prin inele de cauciuc, făcând posibilă rularea covorașului pentru o mai bună manevrare la curățare. În secțiunile de aluminiu se introduc benzi de cauciuc sau textile.

Benzile de cauciuc sunt folosite în zona de curățare 1 pentru îndepărtarea murdăriei aspre (pietre, noroi). Benzile textile sunt folosite în zona de curățare 2 pentru îndepărtarea murdăriei fine (apă, praf). Umpluturile pot fi combinate după bunul plac și înlocuite atunci când sunt uzate.
Tip neinflamabil
Covorașul TOPWELL 22mm STANDARD cu umplutură neinflamabilă poate fi utilizat pentru ieșirile de urgență și este certificat conform EN 13501-1+A1:2010.
Reacția la foc: Bfl–s1

Specificatii tehnice:

 • design: benzi de cauciuc
  benzi textile
  alternativ cauciuc/textil
 • dimensiuni: conform cerintelor clientului
 • inaltime: 22 mm
 • greutate: design cauciuc 16 kg/m²
  design textil 14 kg/m²
 • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 25 / 25 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm (până la 120 cm) sau 65 mm
 • rezistență: sarcină maximă 8,5 t/100cm²
 • utilizare: zone de intrare in hoteluri, banci, restaurante, cladiri de birouri, dar si in fata caselor familiale
 • desen-tehnic-topwell-22-standard

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
TOPWELL 22 STANDARD
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
22mm
Colectie
TOPWELL 22 STANDARD
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC