Bariera de praf metalica GAPA TENWELL 10 STANDARD

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU TENWELL 10 STANDARD
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA TENWELL 10 STANDARD

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

TENWELL 10 STANDARD

Inaltime 10 mm. Potrivit pentru zonele de intrare in magazine, hoteluri, case de familie... Umplerea sectiunilor din aluminiu: benzi de cauciuc sau textile.

Fundația covorașului TENWELL 10mm STANDARD sunt secțiuni de aluminiu cu lățime de 27 mm, conectate printr-un fir de oțel inoxidabil și separate prin inele de cauciuc, făcând posibilă rularea covorașului pentru o mai bună manevrare la curățare.

În secțiunile de aluminiu se introduc benzi de cauciuc sau textile.

Umpluturile pot fi combinate după bunul plac și înlocuite atunci când sunt uzate Nu este potrivit pentru uși rotative.

Specificatii tehnice:

  • design: bandă de cauciuc
    bandă textilă
  • dimensiuni: conform cerintelor clientului
  • inaltime: 10 mm
  • greutate: 10 kg/m²
  • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 13 / 30 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm
  • rezistență: sarcină maximă 2,5t/100 cm²
  • utilizare: zone de intrare in hoteluri, banci, restaurante, cladiri de birouri, dar si in fata caselor familiale
  • desen-tehnic-TENWELL 10 STANDARD

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
TENWELL 10 STANDARD
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
10mm
Colectie
TENWELL 10 STANDARD
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC