Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 22 SUPER

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU TOPWELL 22 SUPER
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 22 SUPER

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

TOPWELL 22 SUPER

Inaltime 22 mm. Potrivit pentru intrările în clădiri de birouri. Umplerea secțiunilor de aluminiu: benzi de perie.

Fundația covorașului TOPWELL 22mm SUPER sunt secțiuni de aluminiu de 27 mm lățime, conectate printr-un fir de oțel inoxidabil și separate prin inele de cauciuc, făcând posibilă rularea covorașului pentru o mai bună manipulare la curățare.
Benzile de perie sunt introduse ferm în secțiunile de aluminiu.

Benzile de perie pot fi înlocuite atunci când sunt uzate.

Specificatii tehnice:

  • design: benzi de perie
  • dimensiuni: conform cerintelor clientului
  • inaltime: 22 mm
  • greutate: 16 kg/m²
  • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 25 / 25 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm (până la 120 cm) sau 65 mm
  • rezistență: sarcină maximă 7t/100cm²
  • utilizare: zone de intrare in hoteluri, banci, restaurante, cladiri de birouri, dar si in fata caselor familiale
  • desen-tehnic-topwell-22-super

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
TOPWELL 22 SUPER
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
22mm
Colectie
TOPWELL 22 SUPER
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC