Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 27 EXTRA

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU TOPWELL 27 EXTRA
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 27 EXTRA

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

TOPWELL 27 EXTRA

Inaltime 27 mm. Potrivit pentru zonele de intrare cu trafic extrem de mare. Umplutura poate veni cu benzi de perie, margine...

Fundația covorașelor TOPWELL 27mm EXTRA sunt secțiuni de aluminiu lățime de 27 mm, care alternează fie cu secțiuni din aluminiu în formă de Y, fie cu secțiuni de perie.

Totul este conectat printr-un fir de oțel inoxidabil și separat prin inele de cauciuc, făcând posibilă rularea covorașului pentru o mai bună manipulare la curățare. În secțiunile de aluminiu se introduc benzi de cauciuc, material textil sau perie.

Benzile de cauciuc și perii sunt utilizate în zona de curățare 1 pentru îndepărtarea murdăriei aspre (pietre, noroi). Benzile textile sunt folosite în zona de curățare 2 pentru îndepărtarea murdăriei fine (apă, praf).

Umpluturile pot fi combinate după bunul plac și înlocuite atunci când sunt uzate.

Specificatii tehnice:

 • design: bandă de cauciuc
  bandă textilă
  bandă de perie
  racleta Y din aluminiu
  perie îngustă
 • dimensiuni: conform cerintelor clientului
  inaltime: 27 mm
  greutate: 15 –17 kg/m²
 • instalare: la nivelul podelei în cadru L 30 / 30 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm (până la 120 cm) sau 65 mm
 • rezistență: sarcină maximă 8,5 t/100cm²
 • utilizare: intrări în centre comerciale și magazine universale cu trafic mare, intrări în hoteluri, bănci și restaurante
 • desen-tehnic-topwell-27-extra

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
TOPWELL 27 EXTRA
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
27mm
Colectie
TOPWELL 27 EXTRA
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC