Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 22 WIDE

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU TOPWELL 22 WIDE
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA TOPWELL 22 WIDE

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

TOPWELL 22 WIDE

Inaltime 22 mm, latime 41 mm. Zone de intrare solicitante, logo disponibil. Umplutura: cauciuc, material textil sau benzi de perie, pervaz...

Fundația covorașului TOPWELL 22mm WIDE sunt secțiuni de aluminiu cu lățime de 41 mm cu benzi de cauciuc sau textile introduse. Acest tip poate fi combinat cu TOPWELL 22mm STANDARD și EXTRA.

Benzile de cauciuc și perii sunt utilizate în zona de curățare 1 pentru îndepărtarea murdăriei aspre (pietre, noroi).

Benzile textile sunt folosite ca zona de curățare 2 pentru îndepărtarea murdăriei fine (apă, praf). Acest tip este destinat utilizării în interior și poate veni cu logo, care este introdus în secțiuni individuale de aluminiu. Logo-ul este disponibil ca material textil sau nub, în funcție de specimenul nostru de culoare.

Umpluturile pot fi combinate după bunul plac și înlocuite atunci când sunt uzate.

Specificatii tehnice:

 • design: benzi de cauciuc
  benzi textile
  combinație cu Topwell 22 STANDARD și EXTRA
  (perie cu un singur rând, benzi de perie)
 • dimensiuni: conform cerintelor clientului
 • inaltime: 22 mm
 • greutate: 15 –17 kg/m²
 • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 25 / 25 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm (până la 120 cm) sau 65 mm
 • rezistență: sarcină maximă 7t/100cm²
 • utilizare: zone de intrare in hoteluri, banci, restaurante, cladiri de birouri, dar si in fata caselor familiale
 • desen-tehnic-topwell-22-wide

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
TOPWELL 22 WIDE
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
22mm
Colectie
TOPWELL 22 WIDE
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC