Bariera de praf metalica GAPA BRUSHWELL

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU BRUSHWELL
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA BRUSHWELL

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

BRUSHWELL

Inaltime 22 mm. Foarte potrivit pentru terenuri de sport - terenuri de tenis, terenuri de fotbal...

Fundația covorașului BRUSHWELL sunt profilele din plastic negru cu perii de nailon (poliamidă), conectate printr-un fir de oțel inoxidabil și separate prin inele de cauciuc, făcând posibilă rularea covorașului pentru o mai bună manevrare la curățare. Covorașul este destinat primei zone de curățare a murdăriei aspre.
Vă recomandăm ca covorașul să fie urmat de covorașul de curățare fină SHATWELL. Covorașul BRUSHWELL are o utilizare vitală, în primul rând pentru intrările în clădiri, provenind, de exemplu, de pe terenuri de tenis pe zgură, terenuri de fotbal....și alte zone care conțin murdărie fină.

Specificatii tehnice:

  • dimensiuni: conform cerintelor clientului
  • inaltime: 22 mm
  • greutate: 15 kg/m²
  • culoare profil: negru
  • instalare: la nivelul podelei în cadru din aluminiu 25/25/3mm, 20/30/3mm sau cadru din oțel inoxidabil 25/25/3mm, 20/20/3mm, sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45mm ( până la 120 cm) sau 65 mm
  • rezistență: nu este potrivit pentru călărire cu cărucioare de cumpărături și transpaleți
  • utilizare: zone de intrare în hoteluri, bănci, restaurante, clădiri de birouri, intrări în terenuri de tenis și terenuri de golf, dar și în fața caselor familiale
  • desen-tehnic-BRUSHWELL

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
BRUSHWELL
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
22mm
Colectie
BRUSHWELL
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC