Bariera de praf metalica GAPA OPENWELL

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU OPENWELL
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA OPENWELL

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

OPENWELL

Inaltime 28/22/18 mm. Covorașul cu autocurățare potrivit pentru intrările în clădiri mari și mici.

Covorașul cu autocurățare este realizat din valuri de cauciuc flexibile nituite pe benzi de aluminiu. Valurile izvorăsc sub o persoană și, prin urmare, îi curăță automat pantofii. Se va alege o lungime adecvată, astfel încât vizitatorul să facă 3-5 pași peste covoraș. Covorașul NU ESTE AUTOPORTANT, trebuie să se întindă în întregime pe o suprafață plană! Acesta este singurul covoraș destinat utilizării pe două fețe.

Vă recomandăm să urmați acest covoraș cu un covoraș textil SHATWELL - astfel obțineți experiența completă de curățare a pantofilor. Nu este potrivit pentru călătorii cu cărucioare de cumpărături și transpaleți.

Specificatii tehnice:

  • design: aluminiu
    aluminiu anodizat negru
  • dimensiuni: conform cerintelor clientului
  • inaltime: 28/22/18 mm
  • greutate: 10 kg/m²
  • desen-tehnic-openwell

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
OPENWELL
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Colectie
OPENWELL
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC