Bariera de praf metalica GAPA LAWELL

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU LAWELL
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA LAWELL

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

LAWELL

Inaltime 14 mm. Potrivit pentru sarcini mari. Umplerea secțiunilor de aluminiu: benzi de cauciuc sau textile.

Acesta este un covoraș autoportant, a cărui fundație sunt secțiuni largi de aluminiu cu caneluri conectate printr-un profil flexibil, care permite rularea covorașului. Profilele din aluminiu vin fie cu o bandă de cauciuc în formă de ferăstrău pentru murdărie aspră, fie cu o bandă textilă pentru murdărie fină și apă.

Potrivit pentru sarcini mari!

Specificatii tehnice:

  • design: bandă de cauciuc
    bandă textilă
  • dimensiuni: in functie de cerintele clientului, lungimea este intotdeauna adaptata la latimea benzii de aluminiu - 60 mm. Pentru lungimi aleatorii, se folosește un profil de capăt din cauciuc, care garantează lungimea precisă a covorașului.
  • inaltime: 14 mm
  • greutate: 20 kg/m²
  • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 15 / 30 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm
  • rezistență: sarcină maximă 12,5 t/100 cm² - covorașul este potrivit pentru încărcături grele, de exemplu, mașini sau transpaleți
  • utilizare: zone de intrare in hoteluri, banci, restaurante, cladiri de birouri, dar si in fata caselor familiale
  • desen-tehnic-LAWELL

Documentatie tehnica:

Detalii

SKU
LAWELL
Categorii
Brand
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Inaltime
14mm
Colectie
LAWELL
Ignifugare
Da
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC