Echilibrul perfect pentru covor PVC omogen Tarkett - iQ Eminent

Colecția iQ Eminent de la Tarkett: o pardoseală din covor PVC de înaltă performanță pentru orice spațiu

Introducere

Colecția iQ Eminent de la Tarkett este o colecție de pardoseli din covor PVC de înaltă performanță, cu un design modern și elegant. Aceasta este disponibilă într-o varietate de culori și modele, care o fac perfectă pentru orice spațiu, de la spații comerciale la cladiri publice si spatii medicale.

Create în Ronneby, Suedia, iQ Granit și iQ Eminent întruchipează tot ce este mai bun în materie de design scandinav", a declarat Janette Murray, senior design manager pentru Tarkett North America.

Design

IQ Eminent are un design elegant și modern, cu o varietate de modele care imită aspectul pietrei naturale. Cu designul său frumos de piatră naturală șlefuită și lustruită, iQ Eminent oferă o nouă paletă de tonuri cu o notă sofisticată și bogată. Deopotrivă în surdină și îndrăzneață, această colecție susține designul biofilic și permite crearea de spații cu gândul la bunăstare. Ca parte a gamei iQ, această pardoseală de vinil de înaltă performanță oferă o durabilitate extremă, precum și o rezistență superioară la uzură, pete și abraziune pentru toate zonele cu trafic intens. Colecția include modele cu o textură fină, precum și modele cu o textură mai pronunțată.

colectia-iq-eminent-tarkett-covor-pvc-omogen-2mm

Calitate

IQ Eminent este o pardoseală din covor PVC de înaltă performanță, cu o rezistență extremă la uzură, pete și abraziune. Colecția este clasificată pentru trafic comercial intens, ceea ce o face ideală pentru spații cu trafic ridicat.

Într-un moment în care calitatea aerului din interior este de o importanță majoră, prioritatea unui mediu sănătos în interior ar trebui să fie pe primul loc", a declarat Dr. John McKeon, CEO al Allergy Standards Ltd. Pentru un aer interior mai sănătos și clădiri sănătoase, efortul Tarkett de a prioritiza o abordare holistică a sănătății și bunăstării, nu numai a spațiului interior, ci și a persoanelor care ocupă acel spațiu, este foarte bine aliniată cu valorile noastre Excelență Științifică. Apreciem dedicarea Tarkett pentru îmbunătățirea calității aerului interior și, în cele din urmă, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor.

Funcționalitate

O pardoseală ușor de întreținut. Colecția este rezistentă la trafic intens, ceea ce o face o opțiune bună pentru spațiile medicale, cladiri publice, spatii comerciale precum magazine si multe altele. De asemenea, colecția este antibacteriană și antistatică, ceea ce o face o alegere sigură pentru spațiile publice.

Dincolo de aspectul lor estetic liniștitor, produsele Tarkett iQ din role de vinil omogen sunt proiectate științific pentru a preveni răspândirea infecțiilor, pentru a simplifica îngrijirea și întreținerea și pentru a sprijini o mai bună calitate a aerului din interior. Construcția lor brevetată iQ conferă tuturor produselor Tarkett iQ o rezistență superioară la uzură, pete și abraziune, precum și capacitatea de a-și păstra frumusețea originală în timp cu nimic mai mult decât o slefuire uscată ocazională.

Această compoziție avansată îndeplinește, de asemenea, toate cerințele pentru reducerea răspândirii agenților patogeni, maximizând în același timp randamentul investiției. Instalate cu imbinari termosudate, pardoselile omogene din PVC iQ Eminent au o suprafață continuă, rezistentă la zgârieturi, care reduce spațiile care ar putea găzdui mucegai sau agenți patogeni. În plus, materialul flexibil al iQ poate fi curbat pentru a crea o bază integrală de tip scafă între podea și perete, cu o rază ușoară pentru a preveni acumularea de praf și murdărie.

linoleum-tarkett-covor-pvc-iq-eminent-spatii-medicale

Amprenta asupra mediului

Această colecție face parte din Selecția noastră circulară, care exemplifică principiile care stau la baza călătoriei noastre către economia circulară - eliminarea deșeurilor și a poluării, păstrarea produselor și materialelor în uz și regenerarea sistemelor naturale. Am făcut ca pardoselile sustenabile să vă fie ușor de utilizat, fiind pionieri în tehnologiile de reciclare după utilizare pentru a închide circuitul produselor noastre și reunind eroii noștri sustenabili într-o singură colecție cuprinzătoare.

Reciclabil. La nesfârșit prin programul ReStart de la Tarkett, covorul PVC din colectia iQ Eminent este 100% reciclabil.

Bun pentru oameni și planetă. 97% din materiile noastre prime sunt evaluate de terțe părți în conformitate cu principiile C2C.

Fără ftalați. Toate colecțiile noastre europene de vinil sunt fără ftalați.

programul-de-reciclare-linoleum-covor-pvc-tarkett-restart-pardoseli-europa

Specificații tehnice

IQ Eminent este disponibil în următoarele dimensiuni și culori:

 • Clasificare comercială: 34 Foarte greu
 • Clasificare industrială: 43 Greu
 • Tratament de suprafață: Noul iQ PUR
 • Dimensiuni: Role 2x23ML (46MP per rola)
 • Grosime: 2 mm
 • Culori: 24

Avantaje cheie

 • Fabricat în Suedia
 • Selecție circulară
 • Disponibil cu vinil bioatribuit pentru a reduce și mai mult amprenta de carbon
 • Design unic cu efect 3D
 • Ideal pentru zonele cu trafic intens
 • Cel mai bun cost al ciclului de viață de pe piață
 • Restaurare unică a suprafeței cu slefuire uscată
 • Design modern și elegant
 • Calitate superioară
 • Rezistență la uzură, pete și abraziune
 • Funcționalitate ridicată
 • Ușor de întreținut
 • Disponibil într-o varietate de culori și modele

pardoseala-tarkett-iq-eminent-2mm-omogen-medical-antibacterian

Recomandări

Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli din covor PVC de înaltă performanță, cu un design modern și elegant, IQ Eminent este o opțiune excelentă. Colecția este rezistentă la uzură, pete și abraziune, ușor de întreținut și disponibilă într-o varietate de culori și modele.

Va stam la dispozitie pentru consiliere profesionala si oferte personalizate!