Concept Evolution – pardoseli, adezivi, accesorii, montaj


Concept Evolution pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de pardoseli si accesorii  pentru amenajari interioare, atat pentru resedinte private cat si pentru spatii publice: cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, spitale, clinici, scoli sau gradinițe, muzee.

Scopul nostru este sa introducem mereu pe piata romaneasca produse remarcabile din punct de vedere calitativ si estetic si totodată de a oferi clientilor un pachet complet de servicii profesionale.

Suntem flexibili si adaptabili la cerintele clientilor, gasim solutii personalizate si eficiente (tehnic și financiar). Comercializam prin colaborarea directa cu fabrici de renume mondial produse variate: pardoseli PVC, linoleum, mocheta dale, mocheta rola, tapet tehnic, accesorii.

Concept Evolution ofera montaj cu echipe specializate si cu experiența relevanta in domeniu, pentru toate produsele din portofoliul nostru. Certificarile obtinute, scrisorile de recomandare sau lista de referinte sunt disponibile la cerere.

Colaboram cu arhitecti si designeri, punand la dispozitie toate informatiile necesare, cataloage si mostre.

Produsele din portofoliul nostru vin de la producatori de renume:  Tarkett, Desso, Agnella, Pietro Radici, Westex, Burmatex, Carpenter, Stairrods, Notrax, Gapa

 

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta si recomandari tehnice legate de produsele comercializate.

De asemenea, impreuna cu echipele noastre de montaj, cu experienta relevanta si certificari de calitate din partea producatorilor colaboratori, va stam la dispozitie pentru intalarea tuturor produselor achizitionate de la noi.

Ne puteti gasi de luni pana vineri intre orele 9-18 dar si in week-end pe baza unei programari prealabile.

 

 

CONCEPT EVOLUTION – design without boundaries!