Pardoseala LVT mFlor Parva River Oak Volga 41324

mFlor
mFlor
Cod produs - SKU Parva River Oak Volga 41324
Cum te putem ajuta?

Descriere

Pardoseală LVT mFlor Parva River Oak Volga 41324


mFLOR reușește să ofere confortul dorit în amenajări moderne. Aceste pardoseli sunt rezistente, silențioase, călduroase și nu necesită prea multă întreținere, având un aspect natural. Durabile și sigure pentru un viitor responsabil, mFLOR vă permite să creați un spațiu pe care îl experimentați cu toate simțurile. Toate produsele au un aspect foarte natural, care nu poate fi distins de lemnul adevărat sau de piatra naturală, cu toate proprietățile practice și confortabile ale pardoselilor LVT de înaltă calitate.

mFlor Dryback au o grosime medie de 2 sau 2,5 mm. Acestea sunt lipite pe stratul suport, astfel încât podeaua este complet fixată.
Liniște și pace, cu accent pe modernitate și lux. Designul subtil și modelul în formă de spic al stejarului Parva River Oak transformă orice spațiu într-un loc în care vă puteți relaxa.


Gama completa de pardoseli www.pardoseli.ro

Detalii

SKU
Parva River Oak Volga 41324
Categorii
Brand
Efect
Pardoseli din lemn
Colectie
Parva River Oak
Ambalare
48
Modalitate de montaj
Lipit permanent
Destinatii instalare
Birouri, Cafenele, Camine de batrani, Centre comerciale, Cladiri publice, Gradinita, Gradinite, Hoteluri, Magazine, Receptii, Restaurante, Scoli, Spatii comerciale / magazine
Dimensiuni disponibile
60.96 x 11.43 cm
Grosime
2.5 mm
Strat de uzura
0.55 mm