Pardoseala LVT mFlor Parva Parquet Perun Oak 46281

mFlor
mFlor
Cod produs - SKU Parva Parquet Perun Oak 46281
Cum te putem ajuta?

Descriere

Pardoseală LVT mFlor Parva Parquet Perun Oak 46281


mFLOR reușește să ofere confortul dorit în amenajări moderne. Aceste pardoseli sunt rezistente, silențioase, călduroase și nu necesită prea multă întreținere, având un aspect natural. Durabile și sigure pentru un viitor responsabil, mFLOR vă permite să creați un spațiu pe care îl experimentați cu toate simțurile. Toate produsele au un aspect foarte natural, care nu poate fi distins de lemnul adevărat sau de piatra naturală, cu toate proprietățile practice și confortabile ale pardoselilor LVT de înaltă calitate.

mFlor Dryback au o grosime medie de 2 sau 2,5 mm. Acestea sunt lipite pe stratul suport, astfel încât podeaua este complet fixată.
Colecția Parva Parquet are un design clasic, tradițional, din stejar, cu benzi mici de parchet. Conferă un aspect elegant oricărui spațiu, cu o mare varietate de modele de așezare.


Gama completa de pardoseli www.pardoseli.ro

Detalii

SKU
Parva Parquet Perun Oak 46281
Categorii
Brand
Efect
Pardoseli din lemn
Colectie
Parva Parquet
Ambalare
60
Modalitate de montaj
Lipit permanent
Destinatii instalare
Birouri, Cafenele, Camine de batrani, Centre comerciale, Cladiri publice, Gradinita, Gradinite, Hoteluri, Magazine, Receptii, Restaurante, Scoli, Spatii comerciale / magazine
Dimensiuni disponibile
22.86 x 7.62 cm
Grosime
2.5 mm
Strat de uzura
0.55 mm