Pardoseala LVT mFlor Nuance Charcoal 44619 Loose Lay

mFlor
mFlor
Cod produs - SKU Nuance Charcoal 44619 Loose Lay
Cum te putem ajuta?

Descriere

Pardoseală LVT mFlor Nuance Charcoal 44619 Loose Lay


mFLOR reușește să ofere confortul dorit în amenajări moderne. Aceste pardoseli sunt rezistente, silențioase, călduroase și nu necesită prea multă întreținere, având un aspect natural. Durabile și sigure pentru un viitor responsabil, mFLOR vă permite să creați un spațiu pe care îl experimentați cu toate simțurile. Toate produsele au un aspect foarte natural, care nu poate fi distins de lemnul adevărat sau de piatra naturală, cu toate proprietățile practice și confortabile ale pardoselilor LVT de înaltă calitate.

mFlor Loose Lay are o grosime de 5 mm cu un strat antiderapant și poate fi instalat fără lipire de stratul suport. Marele avantaj este că se poate îndeparta la nevoie, ceea ce facilitează accesul sub pardoseală în mediile comerciale.
Colecția de plăci Nuance are un aspect frumos și realist de beton și este disponibilă în dimensiunea clasică dreptunghiulară.


Gama completa de pardoseli www.pardoseli.ro

Detalii

SKU
Nuance Charcoal 44619 Loose Lay
Categorii
Brand
Efect
Pardoseli din piatră
Colectie
Nuance
Ambalare
6
Modalitate de montaj
Flotant
Destinatii instalare
Birouri, Cafenele, Camine de batrani, Centre comerciale, Gradinita, Gradinite, Hoteluri, Magazine, Receptii, Restaurante, Spatii comerciale / magazine
Dimensiuni disponibile
91.44 x 45.72 cm
Grosime
5 mm
Strat de uzura
0.70 mm