Pardoseala LVT mFlor Authentic Oak XL Liguria 56316

mFlor
mFlor
Cod produs - SKU Authentic Oak XL Liguria 56316
Cum te putem ajuta?

Descriere

Pardoseală LVT mFlor Authentic Oak XL Liguria 56316


mFLOR reușește să ofere confortul dorit în amenajări moderne. Aceste pardoseli sunt rezistente, silențioase, călduroase și nu necesită prea multă întreținere, având un aspect natural. Durabile și sigure pentru un viitor responsabil, mFLOR vă permite să creați un spațiu pe care îl experimentați cu toate simțurile. Toate produsele au un aspect foarte natural, care nu poate fi distins de lemnul adevărat sau de piatra naturală, cu toate proprietățile practice și confortabile ale pardoselilor LVT de înaltă calitate.

mFlor Dryback au o grosime medie de 2 sau 2,5 mm. Acestea sunt lipite pe stratul suport, astfel încât podeaua este complet fixată.
Acest design de stejar natural este baza pentru o podea din lemn tradițională care nu se poate distinge de cea reală. Atingerea naturală face ca nu numai să arate, ci și să se simtă reală.


Gama completa de pardoseli www.pardoseli.ro

Detalii

SKU
Authentic Oak XL Liguria 56316
Categorii
Brand
Efect
Pardoseli din lemn
Colectie
Authentic Oak XL
Ambalare
10
Modalitate de montaj
Lipit permanent
Destinatii instalare
Birouri, Cafenele, Camine de batrani, Centre comerciale, Cladiri publice, Gradinita, Gradinite, Hoteluri, Magazine, Receptii, Restaurante, Scoli, Spatii comerciale / magazine
Dimensiuni disponibile
150 x 23 cm
Grosime
2.5 mm
Strat de uzura
0.55 mm