Pardoseala LVT Altro Ensemble Village Oak

Altro
Altro
Disponibil cu precomanda

Descriere

Pardoseala LVT Altro Ensemble Village Oak

Următoarea generație de pardoseala LVT de lux;noua noastră pardoseală modulară Altro Ensemble permite libertatea de proiectare pentru a crea pardoseli de lux pentru spațiile interioare. Oferim o gamă întreagă de dimensiuni și texturi de plăci disponibile din care să alegeți. Cu 57 de opțiuni de amestecat și asortat, sistemul de pardoseală LVT modulară include modele din lemn natural și piatră, precum și culori solide.

Altro Ensemble are o grosime de 2,6 mm cu un strat de uzură de 0,55 mm și oferă un plus de confort sub picioare cu o reducere a sunetului de până la 15 decibeli. Pardoseala LVT de la Altro este o soluție de pardoseală versatilă pentru medii comerciale cu niveluri de trafic mediu spre ridicat.


Sistem de pardoseli modulare premiat, plăci de vinil de lux, în trei dimensiuni modulare care pot fi amestecate și asortate pentru a crea modele unice, de la culori solide la modele geometrice. Reducerea zgomotului cu 15dB și confort sub picioare. Excelent în zonele cu vedere la public, unde prima impresie contează.

Gama completa de pardoseli www.linoleum.ro

Detalii

Categorii
LVT
Brand
Colectie
Ensemble
Culoare
Maro
Destinatii instalare
Birouri, Cafenele, Camine de batrani, Hoteluri, Receptii, Restaurante, Scoli, Spitale
Grosime
2.6 mm
Strat de uzura
0.55 mm